Hírek, aktualitások

Konyhabútorok hófehérben - de milyen burkolattal?

Ha már elkészült a fürdőszoba, akkor jöhet a konyha
A tudatos konyhatervezés, ésszerű berendezés, ergonómia mellett érdemes a konyhabútor és hidegburkolatok harmóniájára is törekedni. Sokan szeretik a hófehér konyhabútorokat: szűzies, tiszta, álomszép, időtlen. Modern hatást kelt és nem mellesleg tágasabbnak, légiesebbnek láttatja az életteret. Azonban a körülötte lévő burkolat színe, mintázata, hangulata is nagyban befolyásolja ezt az atmoszférát. Nézzünk meg most pár variációt, csempe ötletet - hogy mivel is érdemes kombinálni egy szép fehér konyhabútort, és melyik összhatással milyen irányba vihetjük majd el a látványt?

Az otthonunk, ünnepi köntösben

Az ünnep közeledtével szeretnénk egy kicsit ünnepi hangulatúvá, elegánssá, ragyogóvá varázsolni belső tereinket. Túl azon, hogy kikerül néhány szokványos ünnepi dekoráció, világítás. De milyen is egy ünnepi hangulatú fürdőszoba, előszoba vagy nappali? Nos, az ünnepélyes hangulat többnyire a minőségi anyagválasztáson, és az itt-ott meg-meg csillanó nemes színek, egyedi formák finom harmóniájában rejlik. Ehhez mutatunk most néhány remek inspirációt, ha szeretnéd, hogy otthonod az ünnep melegével töltsön fel egész évben, nap mint nap…

2024. év eleji nyitvatartásunk

Üzleteink és webáruházunk ügyfélszolgálatának 2024. év eleji nyitvatartása a következők szerint alakul!

Pénzed most a dupláját éri!

Már tervezed, hogyan fogod felújtani a fürdőszobád a jövő évben? Netán karácsonyi ajándékot keresel szeretteidnek, akik szintén felújításon törik a fejüket? A Palatinus Duplázó vásárlási utalványunkkal most meg is duplázhatod az erre szánt összeget! Olvass tovább és mutatjuk hogyan!

A fürdőszobában is rend a lelke mindennek!

Ezekkel a kényelmes, tágas, igényes fürdőszoba bútorokkal nem fullad káoszba a reggeli készülődés! Egy igényes, ízléses fürdőszoba kialakításánál már rögtön a legelején gondolnunk kell a tárolásra is, hiszen nagyon fontos, hogy mindennek meglegyen a helye, és sem a harmóniát, sem a belső békénket ne zavarja meg a rendetlenség, vagy egy nem odaillő tárgy látványa. 

Kérj egyedi ajánlatot!

Épp felépíted vagy felújítod a fürdőszobát? Kis segítségre és nagy szakértelemre van szükséged, lehetőleg egy kihagyhatatlan árajánlatba csomagolva? Kérj egyedi ajánlatot!

Vegyél egy fürdőt 20% kedvezménnyel!

Hogy minden este vehess egy forró, kellemes, lazítő fürdőt, a Riho gyönyörű és kényelmes térben álló valamint Plug&Play kádjait most 20% kedvezménnyel kínáljuk üzleteinkben.

-15% minden teljes árú Radaway és M-Acryl termékre!

Ne húzd tovább a fürdőszoba-felújítást! Használd ki a limitált ideig tartó kedvezményeket, és spórolj akár több tízezer forintot!

Elkezdődött az akciók akciója! Palatinus Black Friday

Ne maradj le róla Te sem, csapj le 2023. 11.17-12.10. között a készletről megvásárolható álomszép csempecsaládokra, zuhanykabinokra, zuhanyfalakra, kádakra, zuhanyrendszerekre, fali WC-szettekre, stílusos fürdőszobabútorokra, prémium kiegészítőkre kedvezményes, vagy Palatinus Plus kártyával  extra kedvezményes áron! 

Csempe trendek, csempe színek 2024.

Amikor lakásfelújításra, vagy újonnan épülő házunkban a konyha vagy a fürdőszoba megtervezésére, megújulására készülünk, akkor mindig az adja az első és legnagyobb fejtörést a tulajdonosoknak, tervezőknek egyaránt, hogy milyen stílus, és azon belül is milyen színvilág mentén haladjunk. Az elmúlt évek natúr és monokróm fürdőszobái után 2024-ben ismét a színeké lesz a főszerep. Lássuk, milyen csempe trendek, csempe színek uralkodnak majd 2024-ben?