Evolution 70x55-ös mosdó & SDS Evolution szekrény fiókkal & Evolution Tükör beépített LED világítással & Rosa álló mosdócsaptelep & SmartLine negyedköríves zuhanykabin & Ravak Elipso Pro zuhanytálca & R3 zuhanyszett & Rosa Fali zuhanycsaptelepEvolution 170-es kád előlappal, oldallappal, panelkittel & Neo Falba süllyesztett csaptelep & SD Evolution 70x55-ös szekrény törölközőtartóval & Neo álló mosdócsaptelepEvolution 180-as kád előlappal, oldallappal, panelkittel & Evolution 70x55-ös mosdó & SDS Evolution szekrény fiókkal 70x55-ös, Evolution üvegpolc 70x16-os & Evolution Tükör beépített LED világítással, Neo álló mosdócsaptelep & Neo Fali KádcsaptelepEvolution 70x55-ös Mosdó & SDS Evolution 70x55-ös szekrény fiókkal & Evolution 70x16-ös üvegpolc & Evolution tükör beépített LED világítással & Neo álló mosdócsaptelepEvolution 170-es kád előlappal, oldallappal és panelkittel & Neo falba süllyesztett csaptelep & Evolution 70x55-ös mosdó & SD Evolution szekrény törölközőtartóval & Neo álló mosdócsaptelep & Evolution tükör beépített LED világítással & Evolution 70x16-os üvegpolc

Ravak Evolution koncepció

A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
   

Evolution koncepció: Harmonikus egység a kivételes fürdőszobáért.


Az utánozhatatlan design teljesen betölti még a legnagyobb fürdőszobát is. Az azonos stílusú kád, mosdó és bútor mellett nincs szükség egyéb kiegészítőkre.
Egy kád, amely a biztonság és nyugalom igazi érzését nyújtja, hiszen a természet születését legjobban idéző forma az elipszis. Elsősorban nagyobb fürdőszobákba ajánljuk, a tojás alakú kád egyfajta biztonságot, békét, nyugalmat kínál használóinak.
  • A mérete 180 x 102 cm, 170 x 97 cm (ÚJDONSÁG), a 180 cm-es elérhető PU Plus változatban is.
  • Az Evolution kád 2006-ban elnyerte a „Kíváló termék 2006“ díjat.
    Az Evolution kádak időtálló formatervezését erősíti a praktikus előlap.
  • Az előlap ergonomikus formája kellemesen megkönnyíti a kádba történő belépést.
A relaxálás érzését erősíti a puha fejtámla és a biztonságos felállást segíti a praktikus kapaszkodó.
  • Az Evolution mosdók tökéletesen követik az Evolution kád peremének vonalait. Nagyon jól illik bármelyik negyedköríves zuhanykabinhoz, a pontos oldalsó perem lehetővé teszi, hogy két mosdót helyezzünk egymás mellé. Öntött műmárvány mosdó, hossza 70 cm. Az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.

  • Felszerelhetők önállóan vagy SD Evolution mosdó alatti szekrénnyel és törülközőtartóval vagy SDS Evolution fiókos szekrénnyel. Emellett a család új tagjai. SB Evolution magas faliszekrény, zárt, fehér és SB Evolution magas faliszekrény, nyitott, fehér, Evolution tükör 2 féle változatban, mely integrált LED világítással rendelkezik. A tükör kiegészíthető 6 mm vastag üvegpolccal, mely krómozott tartóval rendelkezik. Az Evolution mosdó és bútor a fürdőszobai design evolúció csúcsát képezi. Az Evolution bútorok tökéletesen illenek az Evolution kádakhoz, a mosdó és a kád pereme tökéletesen kiegészítik egymást. Az Evolution bútor speciális nedvesség elleni impregnálással rendelkezik. A fali rögzítés lehetővé teszi, hogy egyszerű legyen a bútor alatti terület takarítása. Az Evolution bútor kiegészíthető az Uni sorozat fehér bútoraival.


  • Nagyon jól illik más negyedköríves zuhanykabinhoz is, mint például a SmartLine negyedköríves zuhanykabin, SMSKK 4 négyrészes zuhanykabin 80, 90 cm-es méretben. Krómozott pántokkal, edzett biztonsági üveg betétlemezzel (transparent). A termék magassága 1900 mm. A zuhanykabin RAVAK RAVAK Elipso, Elipso Pro zuhanytálcákra vagy közvetlenül, zuhanyfolyókával rendelkező csempézett padlóra építhető.


  • Az Evolution koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

  Kategóriák: , , , , , , . Márka:

Érdeklődöm a termék iránt: