Classic kád 170-es & Rosa falba süllyesztett csaptelep & R5 zuhanyszett - 60 & BVS1 egyrészes kádparaván & Classic duplamosdó & SD Classic 1300 szekrény Espresso & Rosa álló mosdócsaptelep & Classic tükör 70-es beépített világítással, csatlakozóval & SB Classic magas szekrény EspressoClassic mosdó 60-as & Classic tükör 60-as & SD Classic 60-as szekrény fehér & Neo álló mosdócsaptelep & SB Classic magas szekrény fehérClassic 120-as kád & Rosa fali kádcsaptelep & R3 zuhanyszett - 60 & Classic 60-as mosdó & SD Classic 60-as szekrény StripOnyx & Rosa álló mosdócsaptelep & Classic tükör 60-as & SB Classic magas szekrény StripOnyxClassic kád 150-es & Rosa Fali kádcsaptelep & R5 zuhanyszett - 60 & Classic mosdó 60-as & SD Classic 60-as nyír & Classic tükör 60-as & Rosa álló mosdócsaptelep & SB Classic magas szekrényClassic mosdó 60-as & SD Classic 60-as szekrény StripOnyx & Rosa álló mosdócsaptelep & Classic tükör 60-as & SB Classic magas szekrény StripOnyx & Classic 160-as kádClassic mini kézmosó 40-es & SD Classic 400 szekrény polccal StripOnyx & SB Claccis magas szekrény két üvegpolccal StripOnyx & Classic tükör 70-es beépített világítással, csatlakozóval & Rosa álló mosdócsaptelep

Ravak Classic koncepció

A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
   

Classic koncepció: Az egyszerűség szépsége


Klasszikus stílusú fürdőszoba, tele praktikus és egyszerű megoldásokkal. A Classic koncepcióval a klasszikus fürdőszoba is modernné válik!

Köszönhetően a széles és lapos kádfenéknek a Classic kád a 70 cm szélessége mellett is elég kényelmet nyújt a fürdéshez és zuhanyozáshoz.

 • Szögletes akrilkád. A legkényelmesebb klasszikus kád.
 • Mérete: 170 / 160 / 150 x 70 cm és 120 x 70 cm ÚJDONSÁG 
 • A Classic kádak időtálló formatervezését erősíti a praktikus előlap. Az előlap ergonomikus formája kellemesen megkönnyíti a kádba történő belépést.
 • A Classic kádat kisebb, akár 1500 x 1500 mm nagyságú fürdőszobába is elhelyezhetjük. Kényelmesen lehet benne fürödni és zuhanyozni is.


A zuhanyzótér kialakításához kiegészítheti kádját egy elemes vagy kételemes kádparavánnal. A koncepció választható eleme a mosdó:
 • A Classic mosdó öntött műmárványból készül, ami őrölt dolomit és műgyanta keveréke. Ez a modern mosdó az időtálló design-nal és az elegendő rakodófelülettel nagyon univerzális és a kisebb fürdőszobákba is beszerelhető.
 • A Classic 600, 700 és a Classic 1300 középpontos kialakításúak.
 • A Classic 800 és a Classic Mini II jobbos és balos verzióban kapható. Az SD Classic bútorral vagy anélkül is felszerelhető.
 • A Classic Mini I mosdó elsősorban WC helyiségekbe javasolt és bútorral vagy konzollal szerelhető fel.
 • A 600, 700, 800 mm-es mosdókhoz praktikus törülközőtartó is szerepel a kínálatban
 • A Classic mosdók az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.
Classic bútorok:
 • Bőséges tárhely
 • Valamennyi Classic bútor speciális nedvesség elleni impregnálással van ellátva.

 • Egyszerű a takarítás, mivel a szekrények a falra szerelhetők vagy lábra állíthatók.

 • A kíváló minőségű vasalatok biztosítják a hosszantartó hibátlan nyitást/zárást.

 • A 600, 700, 800 mm széles tükrök integrált világítással valamint 230 V-os elektromos dugaljjal rendelkeznek, amibe csatlakoztathatja pl. az elektormos borotvát.

 • A mosdókat és mosdó alatti szekrényeket 40-130 cm szélességben kínálják, középpontos kialakítással vagy jobbos/balos változatban, hogy könnyebben megfeleltethetők legyenek a különböző fürdőszobáknak.

 • Négyféle színváltozat: nyír, fehér, StripOnyx és espresso, melyekhez minden esetben magasfényű fehér ajtók választhatók.


  A Classic koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.


A nagyobb biztonság és kényelem érdekében egészítse ki Univerzális rozsdamentes kapaszkodóval és a Classic fejtámlával.
          Kategóriák: , , , , , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: