BeHappy kád 150x75-ös & BeHappy fejtámla & BeHappy előlap & VS3 kádparaván & BeHappy mosdó 57x50-es jobbos & Suzan álló mosdócsaptelep & Susan fali kádcsaptelep & R3 zuhanyszett - 60 & Rosa M560 tükör világítássalBeHappy kád 160-es előlappal & BeHappy mosdó ClickClack mosdólefolyó rendszerrel & M560-as tükör világítással & Susan fali kádcsaptelep & R3 zuhanyszett fix & Susan álló mosdócsaptelep & Chrome dupla fogasBeHappy jobbos mosdó & Mosdólefolyó ClickClack rendszerrrel & Krómozott teleszkópos réz mosdószifon & Susan Álló mosdócsaptelepBeHappy 160-as kád előlappal & BeHappy fejtámla & Susan fali kádcsaptelep & R5 zuhanyszett fix & BeHappy mosdó jobbos & Susan álló mosdócsaptelep & Rosa M560 tükör beépített világítással

Ravak BeHappy koncepció

A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
   

BeHappy koncepció: A fürdőszoba helytakarékos kialakítása, fürdéshez és zuhanyozáshoz is.


A BeHappy kádak elférnek a legkisebb fürdőszobában is, ezért ideális választás lehet panellakásban élők számára.

 • Az aszimmetrikus akrilkád a leggazdaságosabb megoldás a kényelmes fürdéshez és zuhanyozáshoz.
 • méretek: 170/160/150 x 75 cm
 • kivitel: balos vagy jobbos
 • A kád formája kényelmes fürdés mellett alacsonyabb vízfogyasztást biztosít, ugyanakkor nem csökkenti a zuhanyzásra rendelkezésre álló teret.
   
Az ergonomikus előlap megkönnyíti a kádba történő belépést, gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé, amivel elkerülhető az előfalazás és burkolás okozta felfordulás.
 

A BeHappy sarokmosdó átgondolt, a kád keskenyebb vége fölé történő elhelyezése a leginkább helytakarékos megoldás, és egyben teljes kényelmet biztosít.Mindemellett megmarad a kádhasználat valamennyi előnye. Így marad még hely akár egy mosógép számára is. Különállóan elhelyezve a fürdőszoba másik sarkában is nagy segítség lehet. Ez az egyedülálló megoldás elfér már egy 1500 x 1350 mm nagyságú fürdőszobában.

 • Öntött műmárvány mosdó 50 x 57 cm-es méretben.
 • Balos vagy jobbos verzió
 • A mosdók az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.

A lapos felső kádperemre akár háromrészes kádparaván is szerelhető, melynek utolsó tagját be tudjuk hajlítani a kád belseje felé, így még kényelmesebb zuhanyzó tér alakul ki.

 • VS3 kádparaván
 • Harmonika rendszerű, háromelemes kádparaván
 • Méretek: 100, 115, 130 cm
 • Keret színe: fehér, szatén
 • Műanyag betétlemez: rain vagy edzett biztonsági üveg betétlemez: transparent, grape
 • A jobbos vagy balosként is felszerelhető.

A koncepció tartozéka még a BeHappy fejtámla.


Az Avocado koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.


Kategóriák: , , . Márka:

Érdeklődöm a termék iránt: