Avocado 85x45-ös mosdó & Rosa álló mosdócsaptelep & Mosdó lefolyó ClickClack rendszerrel & Rosa M560 tükör nyírAvocado 150x75-ös kád & Avocado mosdó jobbos változat 85x45-ös & Krómozott réz teleszkópos mosdószifon 46 mm-es & Neo álló mosdócsaptelep & Neo fali kádcsaptelep & Szatén flex zuhanygégecső & 3 funkciós lapos zuhanyfejAvocado mosdó 85x45 balos & Rosa álló mosdócsaptelep & Rosa fali kácsaptelep & Avocado 150-es akril kádAvocado 160-as akril kád & Avocado 85x45-ös modó jobbos & Rosa fali kádcsaptelep & Rosa álló mosdócsaptelep & R3 zuhanyszett - 60

Ravak Avocado koncepció

A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
   

Az Avocado koncepció a megoldhatatlant oldja meg.


A koncepció kicsi, mégis kényelmes kádból és praktikus mosdóból áll. Kitűnő választás a legkisebb fürdőszobákhoz.

A legkisebb kényelmes kád a világon, és még a legkisebb fürdőszobában sem kell kicsinek éreznie a teret. Az, hogy olyan kádra van szüksége, amely helytakarékos, még nem jelenti azt, hogy bármely kád megfelel ennek az igénynek.

A kis méretei mellet is hihetetlenül kényelmes az Avocado kád és elsősorban azoknak ajánljuk, akik annak ellenére, hogy kis fürdőszobával rendelkeznek szívesen fürdenek zuhanyozás helyett.

  • Aszimmetrikus akrilkád, mely megoldás a kis fürdőszobák berendezésére.
  • 160/150 x 75 cm-es méretben; B/J kivitelben
  • A kádhoz kádláb, előlap, mosdó rendelhető.
  • Az ergonomikus kialakítású előlap elegánssá teszi a kádat és a belépést is elősegíti.
  • Az előlap gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé, amivel elkerülhető az előfalazás és burkolás okozta felfordulás.

Az Avocado mosdó kialakítása követi a kádét és amennyiben a kád keskenyebb vége fölé szereljük helyet takarítunk meg, egyúttal pedig kényelmes rakodófelülettel gazdagodunk. A legkisebb fürdőszobákba, főleg panellakásokba ajánlható a termék.
  • Az Avocado mosdók az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.
  • Öntött műmárvány mosdó 85 cm szélességben, L/R kivitel
  • Öntött műmárvány mosdó 95 cm szélességben, balos és jobbos kivitelben. A helytakarékos mosdó harmonikus egységet alkot az Avocado káddal

Az Avocado kád kiegészíthető Uni fürdőszobabútorral, ami mélyen impregnált hogy megbírkózzon a magas fürdőszobai páratartalommal.


Az Avocado koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.
  Kategóriák: , , , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: