10° akril fürdőkád 170x100 & 10CVS2 kádparaván & Állítható zuhanyrúd 60 cm-es & 10° kádcsaptelep & 10° mosdó alatti szekrény normál kivitelben fényes fehér színben & SB 10° magas fali szekrény fényes fehér & 10° álló csaptelep & Ovális törölközőtartó10° akril fürdőkád 160x95 & 10CVS2 kádparaván & Állítható zuhanyrúd 60 cm-es & 10° kádcsaptelep & 10° mosdó alatti szekrény sarok kivitelben fényes dió színben & SB 10° magas fali szekrény fényes dió & 10° álló csaptelep & Ovális törölközőtartó10° akril fürdőkád 160x95 & 10CVS2 kádparaván & Állítható zuhanyrúd 60 cm-es & 10° kádcsaptelep & 10° mosdó alatti szekrény sarok kivitelben fényes fehér színben & SB 10° magas fali szekrény fényes fehér & 10° álló csaptelep & Ovális törölközőtartó10° akril fürdőkád 160x95 & 10° kádcsaptelep & 10° mosdó alatti szekrény normál kivitelben fényes sötét dió színben & SB 10° magas fali szekrény & 10° álló csaptelep & Ovális törölközőtartó

Ravak 10° koncepció

A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
   

A 10° KONCEPCIÓ a Ravak legújabb összeállítása. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor azt mondhatjuk, hogy felénk fordul.


 

A 10° aszimmetrikus akril KÁDra a letisztult forma és a széles zuhanytér jellemző pontosan illeszkedő KÁDPARAVÁNnal, valamint a nagy rakodófelület, mely ülőkeként is használható.

 • Akril kád 160x95
 • Akril kád 170x100
 • Balos és jobbos változatban
 • 10CVS2 kádparaván
Kiváló minőségű üveg kádparaván, egy fix és egy mozgó részből áll, kifelé és befelé is hajtható, és ha szükségeski lehet hajtani a mosdó mellé, hogy kényelmesen takaríthassunk. Képernyő és legnagyobb bemeneti a kádba élvezetesebbé és könnyebben tisztítható. Gyárilag fel van szerelve egy speciális védő bevonattal -RAVAK AntiCalc® technológia - amely taszítja a vizet, és megakadályozza a vízkövesedést.
 

A koncepció része még a klasszikus formájú, illetve a térben 10°-kal elforgatott mosdóterű öntött műmárvány MOSDÓkagyló. A mosdók a felhasználó felé fordulnak, hogy neki a legkényelmesebb legyen.

 • klasszikus és sarok kivitelben A klasszikus inkább a fal mellé telepítendő, a sarok pedig sarokba. Itt is az egyedi, az egész 10° koncepcióra jellemző elforgatás ötlete köszön vissza: a mosdó belső tere a fürdőszoba belseje felé fordul, hogy kényelmesebb legyen, a karok nem ütköznek a falnak használat közben.
 • mindkét változat 55 és 65 cm-es szélességgel

A CSAPTELEPek 10°-kal meg vannak döntve a kéz felé, és a koncepcióhoz kapcsolódnak a FÜRDŐSZOBABÚTORok, hogy teljessé tegyék ezt a gyakorlati és design kiválóságot.

 • Csaptelep, amit soha nem lehet megunni, egyszerűen elegáns, letisztult és tiszta stílus.
 • 10° mosdó-csaptelepek 140 és 170 mm-es magassággal is kaphatók, állítható perlátorral, lefolyóval és anélkül,válassza ki a megfelelőt az Ön számára!
 • kád- és zuhany-csaptelepek kezelőszervei dőlnek a kéz felé, 150 mm-es bekötési távolsággal rendelkeznek, kifinomult aszimmetriájuk eredeti stílust ad nekik, minden részük érdekfeszítő.
 • rejtett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
 • A RAVAK csaptelepek kerámia kartusai 30 éves élettartam-tesztnek vannak alávetve.
 • 10° csaptelepek kerámia kartusai 35 mm átmérőjűek, minden RAVAK csaptelepre a teljes körű garancia 5 év.
 • Teljeskörű kínálat: mosdó, bidé, kád, zuhany, falba süllyesztett zuhanycsaptelep
 • A mosdóbútorok klasszikus és sarok kivitelben is kaphatók, a mosdóbútoroknál mindkét típus 55 és 65 cm-es szélességben is.
 • sarok kivitelű mosdóbútor 10 fokkal el van forgatva, hogy kényelmesebb legyen, a karok nem ütköznek a falnak használat közben.
 • A bútorok kényelmes tároló részekkel felszereltek.
 • Mindkét típusú mosdó alatti bútor, valamint az oldalsó oszlopszekrény is kapható fényes fehér, szürke és fényes sötét dió design-nal, mindegyik típusnál fehér dekoratív csík díszíti a bútort.
  Kategóriák: , , , , , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: