Marmorin Jacob pultra ültethető mosdóMarmorin Rosa 90-es szögletes zuhanytálca & Marmorin 60-as mosdóMarmorin Perla pultra ültethető mosdótálMarmorin Palera pultra ültethető mosdóMarmorin Tebe 180-as kád & Marmorin Tebe 55-ös mosdóMarmorin La Donna mosdó 70-esMarmorin Flora mosdóMarmorin Erato mosdóMarmorin Pia 160-as kád & Marmorin Pia 60-as mosdóMarmorin Liva 170-es kád & Liva 55-ös pultra ültethető mosdóMarmorin Fama térben álló kád 170-es fényes fekete & Delia mosdóMarmorin Dione 70-es mosdó & Dione 90-es szögletes zuhanytálcaMarmorin Balia kád 120-as & Marmorin Balia Pultra ültethető mosdó tál 40-es

Marmorin Fürdőszoba család

A Marmorin az eltelt közel 30 év alatt több olyan gyártástechnológiát és anyagösszetételt dolgozott ki, aminek eredményeképpen most exkluzív minőségű és rendkívül kedvező tulajdonságokkal rendelkező mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca darabokat  tudnak Önnek kínálni. Így a tartósság, a szennyeződések lerakódását megakadályozó, ellenálló felület, vagy a légbuborékok teljes mértékű kiküszöbölése mind olyan sajátos tulajdonság, amik révén egy időtálló és mégis praktikus terméket vihet otthonába.


A kádak, mosdók és zuhanytálcák alapanyaga öntött márvány ami többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin termék mellett dönt.


A termékek alapszíne fényes fehér, emellett azonban felár ellenében az alábbi színekben is rendelhetők:
  • matt fehér
  • anyagában színezett fehér
  • fényes fekete
  • egyedi igények
    Kategóriák: , , . Márka: Stílus: Fényes felületű, Klasszikus, Matt, ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: