M-Acryl Azalia asszimetrikus kád 170x105 & River 3-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep krómM-Acryl Ancona sarokkád 150x150 & River 3-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep krómM-Acryl Rita asszimetrikus kád 135x135M-Acryl Debora különleges kád 160-as & Trend 3-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep kihúzható kézi zuhannyalM-Acry Royal különleges kád 180x100 & City kádpremre szerelhető 4-lyuka kádcsaptelep kézi zuhannyal & Modo zuhanykabinM-Acryl Lux I. különleges kád 194x100 & Hill álló mosdócsaptelepM-Acryl Crystal egyenes kád 180x80-as előlappal, oldallappal & River kádperemre szerelhető csaptelep kihúzható zuhanyfejjelM-Acryl Fresh egyenes kád 170x75-ös

M-Acryl kádak

M-Acryl minden ami fürdőszoba


Ha egy hosszú fárasztó nap után hazatér, a legjobb dolog amit tehet egy kellemes fürdő! Fedezze fel a fürdőzés élvezetét és élje át, ahogy a meleg vízben az egész teste ellazul. Minden kádnak megvan a saját karaktere és egyedi térbeli előnye. Az M-Acryl kínálatában biztosan megtalálja a fürdőszobájának és az Ön igényeinek megfelelő kádat. Az M-Acryl fürdőkádak kiváló minőségű, hófehér szaniter-acrylból, antibakteriális felülettel készülnek.


Kínálatban szereplő kádak:


Egyenes kádak:
 • Fürdőszobánk az otthonunk meghitt, elegáns része, ahol a nyugalom oázisa járja át testünket egy kellemes fürdőzés során. A különböző Egyenes kádjaik határtalan teret szabnak fantáziájának a választásban.
 • Számos család és méret közül választhat. Kínálatukban egészen kicsi kádak is vannak 120-as méretben, de 190-es kádat is találhatunk közöttük.
Asszimetrikus kádak:
 • Kiváló esztétikai megoldás, melyet akár fürdőszobája szűkebb fordulóiba is tehet, olyan helyre, ahová egy egyenes kád már nem férne el.
 • Négy csald - Linea, Liza, Daria és Azalia - termékei közül válogathatunk, szintén több féle méret áll rendelkezésre.
Sarok fürdőkádak:
 • Kis vagy nagyobb fürdőszobákba egyaránt praktikus megoldás, 1 és 2 személyes méretekben.
 • Négy család - Ancona 150, Rita 135, 140, 150, Samanta 140, 150, Ida 120
Különleges kádak:
 • Garantáltan felejthetetlen élményben részesül, formáját, méretét, stílusát tekintve is eltérőek a standard kádakhoz képest.
 • A kínálatban nem csak beépíthető négyszöglegű, de kör alakú kád - Debora 160 - is szerepel, valamint szabadon álló kádat is találhat az, aki ilyet szeretne, mint például Romantica 188 vagy Classica 160, 170
A kádakhoz masszázsrendszert is választhat. S hogy miért is jó ez?
 • Ez az izommerevség fellazításának legkényelmesebb módja, úgy érezheti magát, mintha újjá születne. A masszázs hatására a testében a vérkeringés megélénkül, miáltal Ön üdébbnek és frissebbnek érzi magát.
 • Kínálatukban többféle masszázsrendszer közül választhat: Basic, Active, Comfort, 10 fúvókás pezsgőfürdő
 • A kívánt masszázs lehet intenzív, serkentő hatású vagy éppen ellazulást elősegítő.
 • A masszázskád által nyújtott funkciók kiválóan alkalmasak a közérzet javítására és a mindennapi stressz leküzdésére.

Soha ne feledje: a kevesebb, sokszor több!

Lehet, hogy a rengeteg fúvókával szerelt kádak jól mutatnak a fürdőszobában, de élvezeti értékük a nyomásveszteség miatt a használat során igen csekély. Masszázskádjaik kialakításánál arra törekedtek, hogy a fúvókákat csak a masszázs szempontjából hasznos és hatékony területre helyezzék, így kevesebb fúvókával nagyobb hatásfokot érnek el. A kádjaik mindezeken kívül fényterápiával, ózongenerátorral és elektromos vízfűtéssel bővíthetőek.


A kádakat a hagyományos előlap és oldallap mellett választhatjuk trópusi fa elő és oldallappal, mely időtálló, vízálló és gyönyörű faburkolat többféle színben. Természetesen számos fejpárna, fényterápia és kapaszkodó szerepel kínálatukban, mely által a fürdőzés még élvezetesebb lesz.


Emellett kádparavánok széles választéka és több kádtöltő csaptelep  Kategóriák: , , . Márka: Stílus: Klasszikus, ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: