Serie 4 Mosdó csaptelepSerie 4 Falon Kívüli Kádcsaptelep Zuhanyszettel & Serie 4 Falon Kívüli ZuhanycsaptelepSerie 4 Falon Kívüli Zuhanycsaptelep Zuhanyoszloppal, Zuhanyfejjel és ZuhanyszettelSerie 4 Falon Kívüli Kádcsaptelep Zuhanyszettel & Serie 4 Mosdó csaptelep & Serie 4 Falon Kívüli Zuhanycsaptelep Zuhanyoszloppal, Zuhanyfejjel és Zuhanyszettel

Fima Serie 4 család

A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
Modern formavilág, egyszerű stílus. Ettől lesz a Serie 4 olyan vonzó. Lágy tónusok, természetes anyagok harmóniája, melyben igazán jól mutat a szortiment bármely darabja. Akár a mosdócsaptelepe, a kádtöltője vagy a zuhanyoszlopa. Természetesen a család tagjai között a Fimától jól megszokott módon megtalálhatjuk a bidé és zuhany csaptelepeket is hagyományos és termosztátos változatban, valamint a fali, szabadon álló és falsík alatti csaptelepeket is. Ez a család egyetlen felülettel a krómmal választható.
    Energetikai szempontból a termék 'A' és 'B' kategóriába sorolható, A csaptelepekben víztakarékossági szempontból a legmodernebb betétek valamelyike találhatók. A WSC - Water Saving Cartridge - biztosítja, hogy felhasználója ne tudja, csak plusz erőkifejtéssel a maximumra állítani a csaptelep karját. Így kevesebb vizet használ és takarékosan bánik a forró vízzel. A másik kartus az ESC - Energy Saving Cartridge - technikai megoldása lehetővé teszi a meleg vízzel való takarékosságot. Normál esetben az egykaros csaptelepek a "hat órás" pozícióban már nem teljesen hideg vizet adnak. Először ezt nyitjuk meg és csak utána fordítjuk el jobbra, hogy teljesen hideg vizet kapjunk, ami a köztes időben mivel keveri a hideg és meleg vizet, energia vesztéssel jár. Ezek a csaptelepek azonban ennek a kartusnak köszönhetően, a normál "hat órás" állapotban teljesen hideg vizet folyatnak, és csak akkor kezdni el keverni a meleg vizet, ha a kart balra elforgatjuk.
      Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: