Quad Mosdó csaptelep automata leeresztővel krómQuad Mosdó csaptelep krómQuad Kádperemre tehető kádtöltő zuhanyszettel króm & Quad Mosdó csaptelep automata leeresztővel krómQuad Kádperemre tehető kádtöltő zuhanyszettel krómQuad Falba építhető termosztátos zuhanycsaptelep és zuhanyszett króm

Fima Quad család

A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
Luxus határok nélkül. Egy ultra-modern szálloda, komfort csak a legmagasabb szinten. A belső tér levegős, a bútorok elegánsak, Designer ékszerek és értékes anyagok kombinációja a teret az extrém kifinomultság varázsával tölti be. Egy hely, ahol a nagy méretű ablakokon kinézve élvezheti az első osztályú, lenyűgöző látványt, akár egy kád vízben elmerülve.
  A Quad családra a kevésbé szögletes formavilág jellemző. Kevésbé minimalista stílusú. Ennek ellenére, éppen a dizájnnak köszönhetően, egy modern és egy klasszikus fürdőszobában is megállja a helyét. Háromféle felülettel kapható:
  • Króm
  • Matt fehér
  • Matt fekete
Energetikai szempontból a termék 'A' és 'B' kategóriába sorolható, A csaptelepekben víztakarékossági szempontból a legmodernebb betétek valamelyike találhatók. A WSC - Water Saving Cartridge - biztosítja, hogy felhasználója ne tudja, csak plusz erőkifejtéssel a maximumra állítani a csaptelep karját. Így kevesebb vizet használ és takarékosan bánik a forró vízzel. A másik kartus az ESC - Energy Saving Cartridge - technikai megoldása lehetővé teszi a meleg vízzel való takarékosságot. Normál esetben az egykaros csaptelepek a "hat órás" pozícióban már nem teljesen hideg vizet adnak. Először ezt nyitjuk meg és csak utána fordítjuk el jobbra, hogy teljesen hideg vizet kapjunk, ami a köztes időben mivel keveri a hideg és meleg vizet, energia vesztéssel jár. Ezek a csaptelepek azonban ennek a kartusnak köszönhetően, a normál "hat órás" állapotban teljesen hideg vizet folyatnak, és csak akkor kezdni el keverni a meleg vizet, ha a kart balra elforgatjuk.
  A család számos fürdőszobában használatos variációt kínál: mosdó, bidé, kád és zuhanycsaptelepek. Falon kívüli, falsík alatti, kádperemre helyezhető, padlón álló, termosztátos vagy hagyományos változatban egyaránt.
    Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: