MPA álló 1-lyukas mosdócsaptelepMPA fali csaptelep krómMPA fali mosdócsaptelepMPA 1-lyukas mosdócsaptelep mosdótálhozMPA mosdócsaptelepMPA Fali Kádtöltő csaptelep zuhanyszettel krómMPA fali kádtöltő csaptelep zuhanyszettelMPA 4-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep zuhanyszettel

Fima MPA család

Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
Az MPA család nevét tervezőjének monogramjáról kapta. Különleges formavilága igen jellegzetes és egyedi, karakteres család. Ezek a termékek a FIMA Acqua Code kollekció részért képezik, háromféle felülettel kaphatók:
  • Króm
  • Csiszolt nikkel
  • Arany
A családban a FIMA-tól jól megszokott termékkínálat szerepel: Mosdó csaptelepek egy csaplyukkal, magasabb és alacsonyabb változatban, fali mosdócsaptelep, bidé csaptelep, falon kívüli kádcsaptelep és zuhanycsaptelep zuhanyszettel és anélkül, 4-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep zuhanyszettel, zuhanycsaptelep zuhanyoszloppal, zuhanyfejjel és zuhanyszettel, valamint falsík alatti zuhanycsaptelepek hagyományos és termosztátos változatban.
Energetikai szempontból a család a 'C' osztályba tartozik, újrahasznosított és 95 %-ban újrahasznosítható anyagok felhasználásával készül. A családnak számos tagja van mosdócsaptelepek, fali és kádperemre helyezhető kádtöltők, falon kívüli és falsík alatti zuhanycsaptelepek, zuhanyszettek. A termék modern stílusú, igazán jól mutat bármely modern vagy minimalista fürdőszobában is. Szögletes formavilág jellemzi.
  Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: