Matrix Fali mosdó csaptelep krómMatrix Falon kívüli kádcsaptelep zuhanyszettel krómMatrix álló mosdó csaptelep elforgatható kiömlővel króm

Fima Matrix család

A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
A Matrix család termékei a fürdőszobai kollekció részét képezik, négyféle felülettel kaphatók:
  • Króm
  • Csiszolt nikkel
  • Matt fehér
  • Matt fekete
Kérem ne zavarjanak! A fény oázisa, mely betölti a helyiséget. Egy álom, egy igazi menedék, ahol a lélek megnyugodhat, ahol minden komfortot élvezhet az ember, amit csak egy fürdőszoba adhat. A kulcs a minimalizmus, az esztétikum ötvözése a semleges színekkel és az avantgarde anyagokkal. Ezek az alapjai egy igazán modern életstílusnak.
  Modern stílusú csaptelep kerek formavilággal, a fix kifolyón túl elfordíthatós változatban is. Falra, kádperemre helyezhető, falsík alatti, álló mosdó, bidé, kádtöltő és zuhanycsaptelepek. Energetikai szempontból a család a 'C' osztályba tartozik, újrahasznosított és 95 %-ban újrahasznosítható anyagok felhasználásával készül.
  Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: