Elizabeth Három-lyukas Fali Mosdó CsaptelepElizabeth Egy-lyukas Álló Mosdó Csaptelep & Elizabeth Padlón Álló Kád Csaptelep ZuhanyszettelElizabeth Padlón Álló Kádtöltő Zuhanyszettel & Elizabeth Kád Csaptelep Zuhanyoszloppal és Zuhanyfejjel és ZuhanyszettelElizabeth Három-lyukas Mosdó Csaptelep & Elizabeth Három-lyukas Fali Mosdó Csaptelep & Elizabeth Egy-lyukas Mosdó CsaptelepElizabeth Chic Egy-lyukas Mosjdó Csaptelep Swarovski kristállyal arany

Fima Elizabeth család

 

A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország


Az Elizabeth család az örök klasszikus. Ezek a csaptelepek a régmúlt idők barokk stílusát idézik. A megfelelő bútorokkal kombinálva, fürdőszobája vagy akár konyhája, az arisztokrata elegancia képviselője lesz. A termékek között a jól megszokott választékot találjuk. Mosdó, bidé, kádtöltő, zuhanycsaptelepek, zuhanyszettek és zuhanyoszlop. Csaptelepek fix és elfordítható kiömlővel. fali, mosdóra, kádperemre helyezhető, falsík alatti és padlón álló csaptelepek és konyhai csaptelepek széles felület választékkal:

  • Króm
  • Csiszolt nikkel
  • Antikolt bronz
  • Arany és
  • Fényes nikkel
    Az Elizabeth Chic család szintén fenti felületekkel kapható. Ennek jellegzetessége, hogy a termékeket Swarovski kristályok díszítik.

Energetikai szempontból a termék 'A'  kategóriába sorolható, A csaptelepekben víztakarékossági szempontból a legmodernebb betét található. A kartus az ESC - Energy Saving Cartridge - technikai megoldása lehetővé teszi a meleg vízzel való takarékosságot. Normál esetben az egykaros csaptelepek a "hat órás" pozícióban már nem teljesen hideg vizet adnak. Először ezt nyitjuk meg és csak utána fordítjuk el jobbra, hogy teljesen hideg vizet kapjunk, ami a köztes időben mivel keveri a hideg és meleg vizet, energia vesztéssel jár. Ezek a csaptelepek azonban ennek a kartusnak köszönhetően, a normál "hat órás" állapotban teljesen hideg vizet folyatnak, és csak akkor kezdni el keverni a meleg vizet, ha a kart balra elforgatjuk.


Kategóriák: , , . Márka: Stílus: KlasszikusHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: