Eclipse MosdócsaptelepEclipse 1-lyukas mosdócsaptelep mosdótálhozEclipse Padlón álló mosdócsaptelepEclipse BidécsaptelepEclipse 3-lyukas kádperemre szerelhető kádcsaptelep krómEclipse Külső Termosztátos Zuhanycsaptelep Zuhanyszett nélkülEclipse Beépíthető Kádcsaptelep krómEclipse Beépíthető csaptelepFima Wellness Eclipse falra szerelhető zuhanyfej F2333Fima Wellness FengShui kompozíció Eclipse Zuhanycsaptelep F3929X3CR & Fejzuhany F2333CR & Kézi zuhany Chrome F2336CREclipse Falsík alatti Zuhanycsaptelep Zuhanyszettel, ZuhanyfejjelEclipse Falsík alatti Zuhanycsaptelep ZuhanyszettelEclipse Mosdócsaptelep

Fima Eclipse család

FIMA futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
Az ECLIPSE család tervezője Giuseppe Bavuso. Egyedi formavilág, határozott vonalak, melyet a teljes ívek és göbék megszelidítenek és igen vonzóvá tesznek. Így a végeredmény amit kapunk magával ragadó, melyben a formák és kontúrok maximális egyensúlyt alkotnak. Ezek a termékek a FIMA Acqua Code kollekció részért képezik, króm felülettel kaphatók. A családban a FIMA-tól jól megszokott termékkínálat szerepel: egy-lyukas mosdócsaptelepek padlón álló változatban is, bidé csaptelep, kád- és zuhanycsaptelepek, falon kívüli és falsík alatti csaptelepek hagyományos és termosztátos változatban.
Energetikai szempontból a család a 'C' osztályba tartozik, újrahasznosított és 95 %-ban újrahasznosítható anyagok felhasználásával készül. A családnak számos tagja van mosdócsaptelepek, fali és kádperemre helyezhető kádtöltők, falon kívüli és falsík alatti zuhanycsaptelepek, zuhanyszettek. A termék modern stílusú, igazán jól mutat bármely modern vagy minimalista fürdőszobában is. Szögletes formavilág jellemzi.
  Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: