Brick vízeséses álló mosdó csaptelep krómBrick vízeséses álló mosdó csaptelep krómBrick Kádperemre szerelhető zuhanycsaptelep kézi zuhannyal, zuhanytartóval krómBrick falra szerelhető mosdó csaptelep krómBrick Chic Fali vízeséses mosdó csaptelep Swarovski kritályokkal króm felülettelBrick Falra szerelhető zuhanycsaptelep zuhany szettel krómBrick Chic Álló mosdó csaptelep Swarovski kristályokkal krómBrick Chic Álló mosdó csaptelep Swarovski kristályokkal króm felületBrick Chic Fali vízeséses mosdócsaptelep Swarovski krisályokkal díszítve króm

Fima Brick család

A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.


Termékeire hét év garanciát vállalnak!


Származás: Olaszország
Szuper modern, fényes és tiszta. Távol a metropolis nyüzsgésétől, ebben a tiszta környezetben kényeztethetjük testünket, mint egy oázisban. Az építészet, a berendezések, és a dekorációk is olyan atmoszférát hoznak létre, mely vitalistást, jó humort és szikrázó kortárs energiát áraszt. Minden azt súgja, hogy menekülj el a nagyváros rohanó életvitelétől ebbe a megnyugvást hozó környezetbe.
  A Brick család igazi extravagáns. Szögletes test, határozott vonalvezetés. Választéka széleskörű: mosdó, bidé, kádtöltó és zuhanycsaptelepek széles választéka a jól megszokott fix kifolyón túl elfordítható változattal egyaránt. A hagyományosnak mondható változatok mellett azonban találunk közötte szabad kifolyású - a hullámzó vízre emlékeztető - csaptelepeket is, hogy nap mint nap élvezhessük a csaptelep testből csendesen alácsobogó víz látványát. Emellett természetesen a szortiment részét képezi a falon kívüli, süllyesztett, padlón álló és kádperemre ültethető csaptelep is hagyományos és termosztátos változatban. Energetikai szempontból a család a 'C' osztályba tartozik, újrahasznosított és 95 %-ban újrahasznosítható anyagok felhasználásával készül.
Választható felületek:
  • Króm
  • Csiszolt nikkel
  • Matt fehér
  • Matt fekete
  • Arany
A Brick Chic változat darabjai Swarovski kristályokkal vannak díszítve, háromféle felülettel kaphatók:
  • Króm
  • Matt fekete
  • Arany

          Kategóriák: , , . Márka: Stílus: ModernHelyiség: Fürdőszobai

Érdeklődöm a termék iránt: