Slim 120-as komplett bútor fehér és sötét tölgySlim Alsószekrény és Ülőke bőrhatású huzattal fehér és sötét tölgySlim ülőke ajtóval polcokkalSlim 90-es komplett szekrény fehér és siena natúrSlim 90-es alsószekrény mosdóval fehér és siena natúrSlim 70-es komplett bútor fehér és cseresznye

Amazonas Slim család

A gyártó célja, hogy magas minőségű alapanyagok felhasználásával, olyan igényes és a mai kornak megfelelő fürdőszobabútorokat állítson elő, ami a megfizethető árával sok ember számára elérhető. Magyar bútorgyártóként szem előtt tudják tartani a hazai vásárlók igényeit. Kínálatukban az olcsóbb bútoroktól az exkluzívig többféle árkategória is megtalálható. Kínálatuk 16 családból áll, ezek közül 11 Marmite öntött márvány, kettő pedig Kolo porcelán mosdóval látható. Az öntött márvány szaniterek a tökéletesen egyenes éleivel, és sík felületeivel jól illeszkednek a letisztult külsejű, modern bútorokhoz. A porcelán mosdó természetes anyagával, és nagy ellenálló képességével válhat az Ön kedvencévé. A „személyre szabott bútorgyártás” náluk nem csak egy szlogen, hanem valóban a partnereikkel közösen igyekszenek felderíteni, hogy Önnek mire van szüksége, és azt maximálisan teljesítik. Nem csak színt választhat, hanem kicserélheti bútora tükrét, lámpáját, vagy kiegészítő termékét, egy másik család darabjaira, a paramétereit a gyártó összeegyezteti. Lehetősége van arra is, hogy teljesen egyedi méretben rendelje meg fürdőszobabútorát. A bútorokat csillapítós ajtópántokkal, és önbehúzós fém fiókoldalakkal szerelvényezik fel. A kiegészítő bútorokba és a szekrényes tükrökbe szabadon állítható üvegpolcokat tettek, ezeken esztétikusan tárolhatja a használati tárgyait, és könnyen letisztítható róluk minden szennyeződés. Valamennyi tükrös felsőrészt energiatakarékos, nagy teljesítményű LED lámpával, illetve beépített LED világítással láttak el.
Származás: Magyarország
A fogantyú nélküli, vékony keretbe foglalt bútor letisztult külsőt mutat. A bőrhatású huzattal bevont párnázott ülőke kényelmes hellyé teszi a fürdőszobát, az ajtajai mögött pedig hasznos pakoló részek találhatók. Ha sok fényre van szükség, akkor nagy segítőtárs lehet a rejtett LED világítású keretes tükör. „Push open” rendszerrel működő kivetőpántok és fiókok kerülnek beépítésre. Marmite öntött márvány mosdókkal forgalmazzák. A keretes részek magasfényű és matt festett felületben, a fiókok és ajtók bármilyen színben rendelhetők.
  A terméket rendelésre hozzuk!   Kategóriák: . Márka:

Érdeklődöm a termék iránt: