M-acryl

palatinus_m-acryl

A Méta 1996 óta van jelen a Magyar piacon. Napjainkra az ország egyik meghatározó akrilkád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád és masszázsmedence gyártó vállalatává fejlődtek.
Egyedülállóan az egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékot kínálják az ár érzékeny kategóriától a pazarló luxusig.

A termékpalettájuk az alábbi márkákból tevődik össze:
– M–Acryl kádak, masszázsrendszerek – www.m-acryl.hu
– Radaway standard és exkluzív zuhanykabinok, tálcák, zuhanyfolyókák – www.radaway.hu
– H2O zuhanykabinok, akrilkádak, masszázsrendszerek – www.h2oszaniter.hu
– Vital Spa prémium masszázsmedencék, kiegészítők – www.vitalspa.hu
Központjuk Kecskeméten található, ahonnan túrajáratokkal terítik termékeiket az ország egész területén. Budapesti raktárukból a fővárost és annak környékét látják el. A napi kapcsolattartást és műszaki segítségnyújtást az adott területért felelős területi képviselőik végzik.
Céljuk, hogy jó minőségű, megbízható termékeket biztosítsanak vevőiknek.


Ha egy hosszú fárasztó nap után hazatér, a legjobb dolog amit tehet egy kellemes fürdő! Fedezze fel a fürdőzés élvezetét és élje át, ahogy a meleg vízben az egész teste ellazul. Minden kádnak megvan a saját karaktere és egyedi térbeli előnye. Az M-Acryl kínálatában biztosan megtalálja a fürdőszobájának és az Ön igényeinek megfelelő kádat. Az M-Acryl fürdőkádak kiváló minőségű, hófehér szaniter-acrylból, antibakteriális felülettel készülnek

M-Acryl Katalógus

Egyetlen találat van