Ravak BathGallery koncepció

BathGallery 190x90-es öntött műmárvény kád & Bath Gallery burkolt mosdó 72x50-es & BathGallery tartódoboz zöld színben & BathGallery szappantartó zöld

 
BathGallery koncepció
Minimalista harmónia


Az élet nem egyszínű. Készülődjön egy átlagos napra egy esztétikusan kifinomult, saját ízlése alapján összehangolt fürdőszobában.
Az eredeti BathGallery fürdőszoba szett Kryštof Nosál designer-től egy mosdót és egy szabadon álló kádat foglal magába.A szett öntött műmárványból gyártott, Gel-Coat felülettel. Praktikus alapját a széles rakodófelület biztosítja, a mosdókagyló és kád körül megemelt peremekkel, melyek meggátolják a tárgyak leesését, ezzel is hozzájárulva azok harmonikus elhelyezéséhez.„A kollekció egyes elemeinek szimbiózisáról van szó. Törekedtem arra, hogy harmónia áradjon belőle, hogy minden tárgynak meglegyen a maga helye. Nemcsak egy mosdókagylót vásárol, melyhez keresni kell a kiegészítőket. Egy egészet vásárol, amit semmi nem fog megzavarni.“ – mondta a kollekció megalkotója, Kryštof Nosál cseh designer. A kreativitás galériájaA 190 x 90 cm méretű kád a végleges kialakítások számos lehetőségét kínálja, mint például a kád burkolása fa korpusszal, burkolólappal, vagy mesterséges kővel.


A szett része a mosdókagylók cserélhető alja, ötféle választható színben, és az akrilüveg kiegészítők (tartály és szappantartó), szintén ötféle színben, melyek pontosan illeszkednek a kád sarkaiba. Világosan meghatározott helyük van itt, így természetes geometriai kompozíciót alkotnak. A szappantartó / tartály színei igény szerint kombinálhatóak a cserélhető alj színeivel.A BathGallery koncepció így szabadon, az egyedi ízlés alapján alakítható, és átgondolt kialakításának köszönhetően a siker minden esetben garantált.A lehetséges összeállításokról, a kádak különböző típusú burkolatairól és a mosdókagylókról bővebben a www.bathgallery.cz oldalon tájékozódhat.